LAAT AIR-WAVE.ORG ONZE PROFESSIONALS IN DE ZORG UITRUSTEN MET VEILIGE PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN GEDURENDE DE COVID-19 CRISIS.

Samen kunnen wij het verschil maken. Help de professionals in de zorg!

 

---> STICHTING MET ANBI STATUS <---

 

Heel de wereld en ook Nederland is geteisterd door COVID-19. Onze zorgverleners doen er alles aan om iedereen de beste zorg te bieden, maar helaas slaat het virus ook toe binnen de zorgsector. Het is van uiterst belang dat zij hiertegen worden beschermd. Air-Wave.org is opgericht om professionals in de gezondheidszorg het hoogste niveau van bescherming te bieden bij de behandeling van COVID-19 patiënten.

Over Air-Wave.org


Air-Wave.org is een Nederlandse stichting, bestaande uit een consortium uit de Nederlandse Industrie, MKB, Medisch specialisten en Tech-Universiteiten, die zonder winstoogmerk samenwerken.Op dit moment zijn we ruim twee weken aan het werk met het project en bestaat het team uit meer dan 40 vrijwilligers, die gespecialiseerd zijn op alle mogelijke vlakken.
De stichting is in het leven geroepen vanwege de wereldwijde schaarste van veilige mondkapjes voor professionals in de zorg, als gevolg van de Corona-crisis. De initiatiefnemers zagen dat een groot aantal medewerkers uit de zorg geïnfecteerd werden met het Corona Virus.Air-Wave.org is ontstaan  om vanuit het Nederlandse bedrijfsleven een veilige oplossing aan te bieden aan onze helden.

Ons idee: Air-Wave.org Protector™

De oplossing die het consortium heeft gevonden - de Air-Wave.org Protector™ - is voorzien van een Decathlon® snorkelmasker. Deze biedt bescherming aan de luchtwegen en het hele gezicht. Het masker is aangesloten op een filter van medische kwaliteit en een industriële luchtpomp (PAPR). De luchtpomp heeft een dubbele functie; het verminderen van luchtlekkage van het masker en het bevorderen van het ademhalingscomfort.
Air-Wave.org Protector™ is een comfortabele en draagbare oplossing die ontworpen is voor langdurig gebruik. Het ontwerp van het masker stelt de drager in staat om tijdens het gebruik met patiënten of collega's te praten. Het masker kan eenvoudig worden verwijderd om te desinfecteren en daarna eenvoudig weer worden aangesloten.

Waarom Air-Wave.org u nodig heeft


We zijn trots en vooral dankbaar op alle zorgverleners die alles op alles zetten om COVID-19 te verslaan, maar het virus begint langzaam zijn tol te eisen. Op dit moment is een zeer groot deel van de besmette personen afkomstig uit de gezondheidszorg. Wanneer we niets doen zullen we de slag tegen COVID-19 verliezen, doordat we met een gebrek aan gekwalificeerd zorgpersoneel komen te zitten.
Op dit moment is Air-Wave.org volledig zelfvoorzienend in benodigde middelen. Alle bedrijven hebben tot nu toe volledige medewerking gegeven. Echter zijn er een groot aantal zaken die zullen moeten worden aangeschaft en daar is geld voor nodig. Denk hierbij aan de Decathlon® snorkelmaskers en de industriële luchtpomp.
You can make the difference! Word donateur! Help onze helden in de zorg!
Als Nederlandse maatschappij moeten we laten zien waar wij als bedrijven toe in staat zijn. Als donateurkan je je naam verbinden aan een geweldig initiatief en werkt mee aanhet structureel oplossen van een groot probleem in onze samenleving. Gezamenlijk moeten we laten zien waar de Nederlandse bedrijven toe in staat zijn. You can make the difference!
Doneren kan via onze website: www.air-wave.org